Nostalgitripp till Uppsala

Över påsk var jag hemma i Uppsala och hälsade på. Det var mycket trevligt och roligt. Jag var ute och utnyttjade mitt dyra kårleg och umgicks med familj och vänner och framförallt gödde mig med god mat och påskgodis :)

Eftersom mamma ska flytta snart var mitt förråd tvunget att krympa ytterligare så jag fick gå igenom alla mina sparade saker igen. Det var faktiskt kul, hittade massa gamla klistermärken och mitt fösta pass bland annat. Och så kollade vi på massa film från när vi var små med Max flickvän, vill va liten igen!!!!!!!!

Annars är det fullt upp här nere i Malmö. Har börjat jobba på ett café och så är det fullt av projekt i skolan. Och så börjar det närma sig portfoliovecka och hemtenta också mitt i allt... Nu ska jag sova, imorgon är det skola till 12 sen direkt till jobbet i Lund och på kvällen kommer dansken Malin på besök och dagen efter jobb på caféet på möllan sen utgång med Mallan igen sen jobb på söndag sen falla handlöst ner i min säng och sova i 100 år och sen skola och ny vecka........

god natt





RSS 2.0