Parfym klar


Idag var det parfymexamination. Blev rätt nöjd tillslut, men måste jobba lite mer på annons och display inför portfolion sen. Det gick bra iallafall, vi var i små grupper så det kändes väldigt avslappnat.

Efter examinationen var det bara att sätta sig i ateljén och arbeta med interaktionsdesignen som ska examineras imorgon, ingen rast ingen ro. Fast efter allt imorgon följer ett efterlängtat lov som ska spenderas i Uppsala :)

Har också hunnit med att hjälpa Sara att flytta idag, men det gick rätt fort för hon flyttade bara 10 meter till en annan lägenhet i samma korridor :)

Nu är det läggdags verkligen! god natt

Våååååååååååår

Idag har jag fotat min lilla parfym på stan, blev inte riktigt som jag tänkt mig, går inte så mycke människor omkring på stan som jag trodde. Fick hjälp av Johanna allafall som har bra kamera :) Sen blev det glass i solen, det var 12 grader och klarblå himmel idag!!! Jag hade jeansjacka och frös inte... har varit på möte om ett jobb, berättar mer sen om jag får det!

Nu har man pengar på kontot igen också och nytvättade kläder, känner mig som en helt ny människa!

Nu sova, imogon skola! Natti!



Parfymen




Nu är jag snart klar med min parfym! Så här såg den ut när jag tog hem den från verkstan! Nu ska jag bara göra en riktig förpackning och finjustera lite, fota och göra annons....... oj mycke att göra....

SMK va skitbra förra veckan förresten! :) '

Snart kommer jag till Uppsala, närsta vecka på onsdagen, och stannar en hel vecka :)
tjooooo

Helgen




I helgen har jag haft besök av min storebror. Vi har haft det jättemysigt och jag tror han gillade Malmö. På fredagen gick vi ut på KB och på lördagen blev det köttfondue och melodifestivalen hos Josefine och Björn. Vi hejade på Manboy :(

På söndagen kom finalen då vi gick på Kent som var grymt! Det blev lite förfest hos Gabbi innan och lite falafel och öl efteråt. Mycket trevligt. Max åt nog tre falaflar under sin helg här :)

Och vädret var underbart! Men nu känns det som att det ska bli regn, men nyss var jag ute och joggade i pildamsparken i bara en tjocktröja och tajts :) Det är 5 plusgrader här nu, hoppas det håller i sig till helgen när Stina kommer på besök.

Nu är det verkstadsvecka. Tog sovmorgon idag men ska till skolan snart. Ikväll ska jag och Sara på Slagsmålsklubben på Babel! I helgen blir det Köpenhamn och födelsedagsmiddag med Stina :D


vinetikett

Vinetikett inspirerad av Saul Bass till ett skolarbete. Bitarna klippte jag ut och klistrade på en riktig vinflaska :)




Besök av ettan

På fredag får jag besök av min käre storebror :) Han ska få sin 22-årspresent av mig om en vecka, att vi ska gå och se Kent! Och så ska jag visa runt honom här nere...

I helgen var vi på den nya klubben på hotell Savoy, det var kul, missade spelningen med Kite som vi skulle se dock... Mycket trevlig förfest hos Josefine och Björn innan.

I veckan börjar vi på en ny uppgift i skolan, vi ska göra en parfym; flaska, förpackning, annons, display, namn... Det ska bli jätteroligt.

 

 


hårlängdsrekord



vår på riktigt

Solen i ögonen, cykla till skolan utan att halka, varm choklad vid havet, snödroppar... UNDERBART! Hoppas ni där uppe får lite sol också snart! Idag satt vi utomhus på lunchen och solbadade, några åt tillochmed ute.




Förlåt!

Jag bara skojade och trodde inte någon skulle gå på att det var så varmt att man kan ha jeansjacka här... förlåt! Fick lite dåligt samvete och var tvungen att erkänna. Bilden är från september förra året........ haha! Man kan absolut inte ha jeansjacka men det är barmark. Och idag var det klarblå himmel och strålande sol! :) Just nu är det dock 0-gradigt.
Idag har vi kommit långt på vårat el-projekt. Berättar mer och lägger upp bilder senare!
Kram

Vår i Malmö!!!

Jag håller faktiskt fortfarande kassabok. men jag bränner lika mycket som innan ändå. Enda skillnaden är att jag vet vad jag bränner det på. Öl och falafel verkar vara en stor utgift... men jag ska inte vara allt för hård mot mig själv. Jag lagade fem matlådor idag till exempel :)

Jag har börjat träna också! :)

I helgen var det fest varje dag. Fredag: förfest hos Joseph och spelning på debaser... Lördag: förfest hos Sara och ett snabbesök på KB.

Nu har vi barmark och jättevarmt här nere. Det är så skönt att man kan ha jeansjacka igen! :D


RSS 2.0