Skoluppgift

Uppgift på typografilektionen. Vi byggde en värld av ett citat :) Jag och Josefine hade; "The To Do Dreamlist"

 


Finmiddag

Den här veckan har alla i klassen hållt på med sina ansökningar till utom-europa-studier som aldrig verkar bli klara, fattar inte varför vår skola har gjort det så krångligt, har tagit all deras tid utanför skolan... Men nu är det deadline och jag har fått mina vänner tillbaka :) Så igår firade jag, Sara och Jos med finmiddag med kött :) Sen blev det lite förfest här som slutade på KB och Jalla Jalla!

 

Idag har jag städat, diskat, tvättat och dammsugit! Är medlem på Friskis & Svettis nu, upptäckte precis att det finns en anläggning precis vid mig :) Va på medeljympa i lördags, det var jättekul. Har saknat att hoppa runt i en stor sal till konstig musik! På tisdag ska jag på jympa igen och yoga efter.

 

På fredag åker jag till Uppsala :)

 


Göteborg

I helgen var jag och Malin och hälsade på Stina i hennes nya stad; Göteborrrg! Det var den mysigaste helgen på länge, på fredagen fick vi finfin mat av vår käre kock Stina. På lördagen fick jag och Malin akta oss för spårvagnar och underhålla oss själva för stina var på viktig konferens med skolan eller jobbet! På kvällen åt vi världens godaste thai-mat och sen blev det fest. Var trist att helgen var så kort men vi kommer nog tillbaka snart :)

Har bara varit i göteborg på gothia cup tidigare... så nu har jag en lite bättre bild av staden, fast min bild av utelivet är rätt suddig...

Nu ska jag laga saffranspasta med kräftstjärtar :) G O T T ! ! !



BÄSTA LÅTEN NÅGONSIN:


nya skor

 

Idag efter skolan köpte jag nya skor :) älskar dem! Ikväll har jag och Sara käkat middag här, curry- och kycklingsås med ris, gott.

 

Hmm... nu ska jag sova i tid hade jag tänkt, får se om det håller... gick å la mig typ 3 igår... åt middag runt elva-tolv... Natti puss


Min bok

Idag byggde jag en bok :)



Inflyttningsfest

Nu har jag äntligen haft inflyttningsfest  ordentligt. Med tema 90-tal. Vi var över 20 personer samtidigt på 23 kvadratmeter. Det var trångt men mysigt och idag var det minst sagt stökigt här men det var det värt. Finns det hjärterum så finns det stjärterum. :) Jag hade köpt en ny fin och glansig skjorta på myrornas dagen till ära och varit och rotat fram nostalgi från förrådet. Äntligen fick jag nytta av att jag sparat ALLT i hela mitt liv.

Jag hittade alla mina gamla OKEJ-tidningar, brythjärtan och Mina Vänner-böcker som alla fick skriva i. Under kvällen spelades nästan bara gamla CD-skivor och kasettband.

Nu ska jag sova, ska jobba imorgon! Nästa helg åker jag och Malin och hälsar på Stina i Göteborg :) längtar <3




RSS 2.0