Utställning idag!

 

Hejsvej. Nu var det skitlänge sen jag bloggade, det har varit väldigt mycket att göra. Jag har haft min portfolioexamination, flyttat, börjat tre nya kurser och haft utställning :) Våra caféprojekt står i skrivande stund på Form / Design Center... Utställningen heter "Om vi gjorde om" och idag hade vi vernissage mellan 12 och 14. Det kom jukt mycket folk. Jag var med i bakgruppen och vi hade 100 kakor från ett café, typ 100 hemmagjorda minimuffins och 80 hemmagjorda minisemlor, allt gick åt. Väldigt roligt :) Vår modell såg skitsnygg ut också. Det var tråkigt att inte kunna ta dit familjen som de som har de nära kunde göra...:( Men det kommer bilder snart!

 

Nu ska jag och Sara käka nått och sen ska vi plugga, vi ska göra ett bokomslag med endast text som ska handla om Marilyn Monroe. Har lite småidéer, får se vad det blir.

 

Trivs hur bra som helt i lägenheten förresten, det har blivit jättemysigt i mitt rum nu.

 

TJoho


Lyckad spelning!

Pete kom tillsist och spelade för oss, inte särskilt påverkad heller för han kunde spela gitarr och minnas texter:) Det var en jättekul kväll!

Idag har jag portfolioexamination. Vi har 10 minuter på oss att presentera allt vi gjort i Grafisk Design 1, så nu är man nervös. Jag och Josefine har samma tid (den första av alla) så vi ska dela på en taxi för att absolut inte komma sent, för då dör man typ.

Nu ska jag äta frukost och måla naglarna innan taxin kommer. Lycka till mig själv! :)


Tillbaka i söder

Nu är jag tillbaka här nere efter drygt två veckor i Uppsala. Jag missade mamma som kom hemfrån 5 veckor i Australien med en enda timme. Men hon kommer och hälsar på mig nästa helg :)

Eftersom termin 1 inte är slut ännu så har vi massor att göra. Idag ska ett paper på ca 12 sidorn lämnas in och på onsdags är det examination för Grafisk Design 1. Efter det är vi lediga en vecka och då är vi verkligen lediga, ingen uppgift som kommer gnaga i huvudet!

Då ska jag FLYTTA:D Till Dalaplan! Större lägenhet, lägre hyra, snabbare internet, bättre läge. Cyklar till möllevångstorget på 2 minuter. Och så ska jag inte bo själv längre som jag gjort i en månad nu, flyttar ihop med en kompis som jag lärt känna här nere. Ska bli så kul :) Jag gillar inte att bo själv...

Ikväll ska jag, Sara och Josefine äntligen få se Pete Doherty (hoppas jag). Jag måste nog börja göra mig iordning snart...

Här kommer lite bilder från i torsdags när jag åkte över till Köpenhamn för att fira att Malin fyllt 21 :) Det blev vietnamesisk middag och barrunda! Mycket roligt!


Portfoliojobb

Min Uppsalavisit börjar närma sig sitt slut. Det har varit underbart skönt att vara hemma men jag längtar tillbaka till Malmö nu faktiskt. Kommer hem till Uppsala igen den 11 februari och firar lilla Stina som äntligen blir 20!

Förutom lite datorkrashtrubbel har allt varit kul här hemma, mysigt julfirande med familjen och roligt nyårsfirande med mera med tjejerna :)

De senaste dygnen har jag spenderat en stor del av min tid i pappas studio. Jag har gjort om det mesta till min portfolio, fotat och gjort själva portfolion. Men nu är jag nöjd och nästan klar!

Ikväll ska jag, Max, Madde och pappa gå ut och käka och sen se Avatar 3D!

Puss



RSS 2.0