Tre helger!

Jag har varit på resande fot lite de senaste helgerna! Det har varit väldigt kul när jag väl varit framme men jag har upptäkt en bristande resetalang hos mig själv... Hade bland annat bokat tåg till fel dag (800 kr i sjön!) när jag skulle hem från Uppsala och missberäknade tiden så jag fick kasta mig av bussen i strumporna rakt ner i en vattenpöl bara för att upptäcka att jag hamnat mitt i skogen på väg till Gamleby.

I Uppsala skulle jag lana med Max och Madde och på nått sätt fick vi med oss en nyfiken och zombie-skjutglad mamma. Det var väldigt kul och hon var faktiskt duktig för att ha växt upp på tiden då varken datorer eller datorspel fanns...

Bara två dagar efter Uppsalaresan åkte klassen på klassresa till Kalmar för att kolla på konceptkonst. Konceptkonst är inte rikgtigt min grej men det var fint i Kalmar och kul med klassresa. Efter Kalmar åkte jag vidare upp mot Gamleby för att hälsa på Johanna. Väldigt mysig och rolig helg. Hon går på fotoskola där så vi tog massa massa kort i skolans studio. På lördagen blev det fest och vi bevisade att man kan festa fast man är i en by! Kolla Johannas blogg här: http://terapifoto.blogspot.com/

Denna helg har jag haft pappa-besök! Det har varit en mycket bra helg med bio, P3 Humorgala, minifotoskola och massa god mat. Vi såg The Social Network i lördags, den var jättebra och rekomenderas varmt!

Samtidigt har grupp Lemur jobbat mycket hårt med Artistbooken som blev klar idag :D Bilder på den kommer snart!

Nu dags att sova lite innan skolan! God Natt

 


Fest i badkaret

Förut var det superkallt i min lägenhet så jag och Sara fick ha förfest i badrummet (som hade det enda fungerande elementet)! Nu har dock elementmänniskor varit här och gjort nått så det är varmt igen :)


RSS 2.0