min hemsida... en sida!

Vi har fått skoluppgift att göra vårat designprogram, alltså vår egen logotyp mm. Jag har försökt ladda upp förut men inte lyckats. Hoppas det funkar nu. Här är en av delarna i min hemsida :)

 

 


Överlevde tentan

Enligt mig själv är jag godkänd på tentan, nu återstår bara lärarens bedömning som jag får om en vecka :) jag kan inte säga att det gick bra direkt, man skulle rita en robot i tvåpunktsperspektiv... svårt men överraskande roligt. Klarar jag G på tentan tycker jag nog lite om teckningskursen igen. Slutuppgiften verkar rolig också :) oj okej nu lät jag väldigt positiv, så kul är det inte. Mycke roligare med grafisk design och visuell kommunikation.

Nu ska jag sova tror jag. Juste de blev ingen kroki idag, det fick vänta till nästa vecka.


Jag har lärt mig rita i illustrator med min penna som jag fick av mina snälla päron :) det är superkul! Bilden är på Malin, hoppas den syns. God natt!


BODY PUMP

Jag har tränat! Äntligen! Kommer inte kunna röra mig på flera dagar med det var det värt. Jag ville avsluta typ hela tiden men bet ihop. Nu är jag trött i varje muskel, tillochmed hjärnan om det nu är en muskel.....(?) och imorgon har jag tenta... cheeses. Håll tummarna för mig mellan 10.15 och 13.00. Resten av dagen ska jag antagligen rita av en naken tant i skolan... kroki alltså. Jag är typ lika nervös för det som för tentan...


Notera det svettiga håret och den sportiga jackan :) Nu ska jag äta! PUSS


2 månader...

... som sambos. Tur att vi tagit med den snåla traditionen från Thailand till Malmö! Ikväll firas det med morötter och vatten :)

 

 


Diana Ross!

I helgen har det varit fest. Superlyckad spontanutgång med Malin i fredags och klassfest/maskerad i lördags. Nu är jag ledig i två dagar och nu är det plugg som gäller. Har både tenta och essäinlämning denna vecka!

I lördags var jag Diana Ross i Supremes...


Nu är det höst...!

Höjden av fattigstuga är när man får "medges ej" på storhandlingen på Netto... tack gud för telefonbanken... haha!

Idag har jag gjort min grafiska profil klart och jag är riktigt nöjd faktiskt :) Kan inte lägga upp den här av nån anledning...

Jag har köpt ny halsduk och vantar och är redo för höst. Idag har vi äntligen ätit riktigt god mat - lövbiffsgryta med färska champinjoner och nu blir det OC!!! JAAA!

God Natt



Hej hej!

Igår var jag på samma svart-klubb som Timbuktu :) Som sagt mycket kändistätt här i Malmö...

 

Idag har jag storstädat i lägenheten och tvättat. OCH pluggat :D Å vad jag är duktig! Här är dagens skolarbete, våran lägenhet i parallell-projektion. Fett tidskrävande. Ligger 30 skisser back också, måste rita imorgon!

 

Egentligen har vi ju faktiskt lite fler möbler och så tror jag inte proportionerna blev helt exakt men såhär litet bor vi iallafall, två pers på 18 kvadrat (eller 17,5 fick jag det till när jag mätte!), vi borde vinna nått pris :)

 

Natti natti

 

 


KÖTT!

Jag har köpt kött idag för första gången i Malmö, inte för att jag är vegetarian utan för att jag är fattig. Hoppas inte Malin tycker jag är slösig nu........ ska göra suuuupergod mat så hon blir glad fast de blev liiiite dyrare än vanligt:)


sweet 80's

I onsdags var det studentfest på KB med tema 80-tal. Mycket trevlig kväll med fina kläder och dansvänlig musik. Mammas gamla klänning fick nytt liv och gjorde succe på dansgolvet.... hahaha!

 

Idag har jag sovit länge, äntligen. Igår blev det en lugn och mysig kväll med tacos och snacks hos Hanna. Ikväll blir det förmodligen utgång om jag inte är för trött... måste ta tag i lite plugg nu... ska göra mina egna visitkort och göra en 3D-ritning på lägenheten för hand, guldläge för mig som bor minst i världen! ;)

 

PUSS

 

 


min affish till FFF, skolarbete


jhphoto.se

Lite mer bilder som vi precis fick av Josef, gillar speciellt den första! Kolla in: jhphoto.se

 

 


Retush

Vi har fått fler bilder av Josef :) Jag testade att göra lite överdriven retush a la modemagasin. Hehe!

 


Uppsalahelgen

ÅÅ vad det var mysigt att vara hemma i Uppsala igen. På fredagen kom jag fram vid 22 och slängde mig direkt ut på Williams och träffade upp Stina, Sabbe och Nicole. Det blev en typisk Uppsala-kväll men ganska lugn ändå. Jättekul att träffa alla igen! Vi shootade på BJ - Uppsala-style. Kvällen slutade med Stina som hemsläp, en oslagbar klassiker:)

Sen fikade jag med Mimmi, hade myskväll med tjejerna och middag med familjen. Saknar er alla redan! Men snart kommer jag hem igen, den 21 november...


Uppsala-helg

I helgen har jag varit i Uppsala och ätit upp mig lite så jag klarar mig i knapra Malmö. Passade på att träffa nära och kära också när jag ändå var i stan. Nu sitter jag på tåget tillbaka till mitt nya hem. Jag är förvirrad för jag kallar två platser för "hemma". Iallafall är det dyrt att surfa på tåget så en längre uppdatering kommer ikväll. Eller imorgon om jag inte pallar ikväll.

Helgen har varit underbar iallafall, så mycket hinner jag skriva. Nu ska jag återgå till studier. Jag ska göra en poster till Fantasktisk Filmfestival i Lund, mycket roligt! Imorgon blir det Illustrator klockan 08.00.

Puss

ps. jag har ny flashig mobil (mammas gammla (max gammla)) med fungerande joystick och häftiga funktioner. Så nu kan jag fota med mobilen igen :D känns coolt!


Ettan och tvåan hos mamma


Min roomie är tillbaka!

Nu är lägenheten full av människor igen och det är härligt :)

 

PS. Malin gömmer sig, inget annat...

 

God natt!


mönster


Oktoberfest

I lördags var det oktoberfest och precis som det ska vara var det öl, öl, öl, spets och läderhodsen. Kvällen började med pizza hemma hos Sara och sen tog vi en promenad i stormen (det var faktiskt storm på riktigt här i Malmö) hem till Linnéa. Mycket lyckad hemmafest, jag hade jätteroligt. Natten fortsatte med KB och dans och sen falafel och Family Guy och jag tog morgonbussen hem vid 07.00. Därav förra inlägget, jag sov alltså till 15.30 och slog därmed nytt sovrekord. Det förra var i Thailand när vi alla tre sov som döda sälar till klockan 15.00, det är ansträngande att resa.

 

Igår blev det inte mycket gjort, men jag lyckades faktiskt producera tre logotyper till typografin. Idag gör jag mitt mönster som vi måste göra för hand, det är fruktansvärt tidskrävande att göra mönster för hand. Bäst att jag fortsätter. Imorgon börjar vi 08.00 :O För mig som vänt på dygnet ett helt varv är det mitt i natten!

 

 

 

Auf Wiedersehen!


har aldrig sovit så här länge!

jag vaknade för 10 minuter sen! oj oj oj oj. Hmm.... måste typ vända på dygnet snart, börjar ju 8 på tisdag!!!!

Oktoberfest

Idag blev det inte mycket gjort här, vaknade vid 13 och har bara varit seg sen dess och nu ska jag göra mig iordning för kvällens oktoberfest. Linnéa i klassen fyller år och har oktoberfest/födelsedagsfest. Det ska bli jättekul:) Kan lägga upp mer bilder imorgon. Här är min outfit:) ska ha flätor också! PUSS


Uppe med tuppen

Sitter här och käkar frullebulle tidigt, tidigt! Vi börjar 09.00 idag, tidigaste vi börjat nånsin! Alltså har vi ganska bra tider;) Men man vänjer sig snabbt och trots att jag gick upp 05.00 varannan dag i typ ett år så var det inte kul att sätta klockan på 07.30, blää!

Jag har skaffat träningskort på Fitness24Seven:) Ska nog träna idag, body pump, ska tydligen vara skitjobbigt. Har inte tränat sen jag kom hit... känns som det är dags nu. Cyklar ioförsig väldigt mycket nu när jag bor på landet. Juste igår fick jag veta att jag inte bara bor brevid rättspsyk utan att jag även har nära till fängelset:) kanon! Nära till allt här... utom stan!

Om en vecka kommer jag till Uppsala... har aldrig varit borta så här länge hemmifrån... hoppas allt är sig likt :) Ska bli skitkul att träffa alla jag saknar igen <3

Nej nu ska jag till skolan och ha Visuell Kommunikation och sen Digitala Verktyg första gången...

Puss puss



Carola

När vi va små älskade jag och Alexandra Carola. Här är en hyllning inspelad på natten efter en Carola-konsert i Uppsala typ sommaren 2002, vi va alltså cirka 12-13 år :)

 

 


RSS 2.0