Sommar i Malmö


 

 

Hej hej! Solen skiner i skåne och jag är ledig tack vare att jesus dog :) Så här fin är utsikten från bryggan som går ut till kallbadhuset :)

 

Har lite hemlängtan men kommer ju hem nästa vecka och firar valborg! Har aldrig firat påsk utan familj förr, ska nog gömma ett ägg till mig själv när jag är full...

 

Nu ska jag ut i solen :) puss


Uppdatering

Hej bloggen :)

Det var sannerligen inte igår! Och mycket har hänt sedan sist. Har tillexempel hoppat av skolan. Jobbar numera på Kallbadhuset här i Malmö och även lite andra restauranger som samma företag driver. Jag är mycket nöjd med mitt beslut och ska inte studera förän jag känner mig säker på vad jag vill bli. Just nu känner jag mig sugen på vården, läkare eller sjuksköterska. Så tänkte att nästa steg ska bli att plugga upp mina betyg och läsa basåret så jag kan välja vad jag vill när jag vill börja plugga igen. Tänkte börja med att bo utomlands och lära mig spanska och engelska bättre och sedan tenta upp de betygen, vill ändå lära mig språk :) Fast detta blir inte än på ett tag, nu ska jag jobba på kallis i sommar och sen får jag se vad som händer till hösten.

Jag har renoverat mitt kök! Idag blev det färdigt efter en extremt lång tids väntan. Det förra köket var ett riktigt fuskbygge. Ikväll ska jag laga mat första gången på flera veckor!! :D

Sen ska jag jobba tisdag, onsdag, torsdag, fredag, lördag, söndag, måndag, tisdag, onsdag, torsdag, fredag... puh! Men jag kommer bli rik :) Börjar 07.00 åtta av de dagarna dessutom!! Sen får jag fyra dagar ledigt :)

Kommer hem till Uppsala på valborg!! Nu ska jag storhandla! PUSS





RSS 2.0