galen juldag!

 

Juldagen var super:) Och julen också för den delen! Nu ska jag till pappas jobb och

låna photoshop mm för att göra om allt skolarbete som jag förlorade i krashen....:(

 

Puss


Tycker lite synd om mig själv...

...men som tur är är det jul och då är jag ändå alltid glad:D På en vecka har jag fått min iPod överkörd av en buss och dessutom fått ännu en datorkrash, precis lagom mellan att jag förde över och sen raderade alla filer från den förra krashens återskapning för 13 000 kr... Men nu har jag allafall en helt sprillans ny hårddisk (tyvärr helt tom) och världens plattaste iPod Nano...:)

 

Det sjukaste av allt sjukt är att min iPod fortfarande fungerar hur bra som helst, förrutom displayen som trillade av och blev vit efter en dag... och det är ju lite trögt att få in laddningssladden men det går :)

 

 

 

Nu måste jag stoppa min brorsa från att stoppa påskpynt i julgranen!

 

GOD JUL!!!!!

 




Det blev inget Pete!

Pete Doherty tappade bort passet och missade flyget och blev sjuk på samma dag så spelningen på KB blev inställd! Men han ska komma hit i januari istället... hoppas det går bättre då. Men det blev en trevlig kväll iallafall, Sara bjöd på god middag och sen drack vi vin. Vi kom igång rätt tidigt och toppade typ runt 22... sen kom vi aldrig rikgtigt ut innan det var dags för efterfest... men kul kväll iallafall =D

 

Nu pluggas det för fullt på vårat grupparbete som ska redovisas på fredag... så nu ska jag inte slita ut fingrarna för imorgon blir det nog en hel del skrivande....!

 

Tack och hej leverpastej

 


Pete Doherty på KB ikväll!

Ikväll blir det middag och spelning med Pete Doherty:D Kommer bli grymt! Han ställde in sin spelning på Debaser i Stockholm igår på grund av transportproblem men det verkar som att han tagit sig hit nu :)

 


FROST I MALMÖ

Idag vaknade jag till frost här i söder, ååå det ser så fint ut, det passar så bra till mitt överjulpyntade fönster :)

Det var min fösta tanke, min andra var: fan va jobbigt att cykla. Dessutom har vi som bor åt mitt håll tagit på oss att cykla med allt material från Drewex till vår utställning, typiskt. Det kommer bli en lång, lång, kall och hal väg till skolan, och vi börjar extra tidigt dagen till ära för att hinna med allt. Puh. Men det kommer bli kul också jag ska inte bara vara negativ...:)

Fan det är minusgrader också... blä! Yes nu gick det över till 0-gradigt :)

Nu ska jag äta frukost och sen ut i frosten! Puss

Ensamt i lägenheten...

Idag flyttade jag och Malin, eller jag hjälpte till och Malin flyttade, till Köpenhamn. Tråkigt att bo själv men det är kul för Malin att äntligen få komma till Köpenhamn. Idag har jag kört i storstad första gången... det var inte lätt. Och fan va det tog tid, en hel timme till Malins jobb och det kan hon cykla på en kvart tror jag... och GPS-tanten visste inte om att det var enkelriktat överallt... hon ville att jag skulle göra U-svängar hela tiden mitt i allt kaos... idiot!

Nu känns det som ett slott här, 18 kvadrat SJÄLV, yeaaaah! Nä nu måste jag sova, ska rita ihjäl mig imorgon innan utställningen. Puss och godnatt

 

Många fina minnen från våran tid som roomies. Kommer aldrig glömma när vi var två på 18 kvadrat...


RSS 2.0