Dags att hålla i pengarna!

Jag har börjat skriva kassabok. Känner mig så duktig att jag inte vet var jag ska ta vägen...

Inte mycket att uppdatera direkt, det REGNAR här nere, vilket betyder att det är plusgrader, vilket betyder att snön kommer smälta, vilket betyder att våren är på väg och man kan gå ut utan att frysa ihjäl och cykla till skolan:D:D:D:D


Vår påväg = glad smiley:


Uppdatering

Hoppsan hade helt glömt bort att jag har en blogg med trogna bloggläsare som saknar mig så fort jag missar att blogga en helg!

Hej hej! Förra helgen var jag i Uppsala och firade Stina, det var superkul! Hon fick ett kollage och ett tal av mig, jag var lite full och nervös när jag läste talet men det gick rätt bra ändå... Väldigt kul att träffa alla hemma, så kul att jag bokade en hemresa till påsk, då blir jag hemma en hel vecka.

Allt är bra här nere i söder, vi har mindre snö här men desto mer storm... kallt som #5&?=%#€%&/!!! Måste börja använda vinterkängor igen.

Nu börjar det kännas som vardag här i Malmö. Skolan rullar på och man börjar känna staden. Kan öppettiderna för både systembolaget och Lidl... och nu går jag inte lika ofta vilse och sånt.

I skolan håller vi på med massa grupparbeten; ett inbjudningskort, en hemsida till ett elprojekt, en katalog till Kultur och Samhälle på Malmö Högskola, ett arbete om en grafisk designer (Saul Bass har jag)... det är lite förvirrande ibland med alla olika grupper men det är väldigt roligt. Inbjudningskortet och katalogen kommer tryckas och användas på riktigt sen :)

Det har varit lite klassfester också sen sist, här är jag och Sara på en :) Natti!


STINA 20!!

Idag fyller Stina 20 år. G R A T T I S ! ! ! Men måste ändå köpa ut till henne för hon har blivit av med alla id-handlingar! hahahaha!!



Jag och Stina midsommar 2005 ! :)

Uppsala!

Nu åker jag till Uppsala. Kommer tillbaka söndagkväll! :)

Hissen

Igår var det fika hos Jenny som fyllde 23 :) Det var jättemysigt, hon hade bakat massa olika muffins och kakor. Sen fortsatte kalaset och blev en förfest, mycket trevlig utveckling. När vi skulle gå från förfesten var det fem av oss latmaskar som tog hissen. Det var en dålig idé, den fastnade nämligen. Så vi satt därinne i en timme med öl och vin som enda proviant. Det var en sån där gammal hiss med galler för. Jag var som tur var för full för att få panik så det var rätt trevligt ändå.

När hissgubben kommit och släppt oss fria stack vi till Jalla Jalla och köpte falafel, ingen var i form för utgång så vi gick rakt på efterfest hos Sara.

Idag har jag bara sovit läääänge och gjort en typografisk reflektion.

På torsdag åker jag till Uppsala :) Nu ska jag sova. Natti natti



TANDLÄKAREN



Igår skulle jag visa Markus Malmös uteliv. Vi köpte öl och åt sushi med Sara och sen skulle vi gå till Babel... men tyvärr hittade vi inte dit i tid. När vi var där efter nån timmes sökande var det redan stängt... haha! Så det blev fyllekäk på direkt... smått misslyckat men mysigt var det iallafall.

Idag har jag äntligen varit hos tandläkaren. Jag hade massa hål men de behöve inte lagas tydligen... måste sluta dricka cola... jag tecknade försäkring och fick en tandborste och en fyndig t-shirt...

Ikväll är planerna ännu inte färdiga, vi får se vad som händer. Tjo

Bild från utställningen

 

Hej hej! Här kommer en bild på våran modell från våran superlyckade utställning på Form / Design Center. Idag är jag ledig och nu ska jag ta ett bad :) snart kommer Sara och Johan i klassen hit och ska intervjua mig till en skolgrej. Jag har Markus på besök nu också, han sover fortfarande som en stock hhahha! Nu: BAD!

 

 

PUSSS


Det färdiga nya bokomslaget


Mitt rum :)

Ett bloggfan efterfrågade bilder på mitt nya rum, här kommer det:



Färsk frukt

När jag var och hälsade på Malin i Köpenhamn förra helgen spelade vi in en liten film. Vi skulle göra en "färsk frukt" som finns på YouTube. Men jag tänkte inte på att Malin kunde missa min panna och att potatis är en väldigt hård frukt. Så jag bad henne att kasta så hårt hon kunde. Hon missade pannan med bara några centimeter och träffade ögat. Hahahahaha! Jag fick lite fel på ögat och såg blått men repade mig snabbt... :) Kvällen fortsatte mot Zoo-bar och ännu en galen kväll i Danmark!



Bokomslag till en bok om Marilyn Monroe


RSS 2.0