En svettig vecka i Side

Turkiet var hur skönt som helst, känner mig mer utvilad än jag gjort på hela året. Vi sov mycket på nätterna och det enda vi gjorde på dagarna var att sola och bada och äta. I sista sekund fick jag och Stina sällskap av Sabbe och Becca som tog en ospecificerad sista minuten och hamnade nån kilometer från oss. Det var väldigt roligt :)







Hej då Sverige!

Nu sitter jag mammas nya lägenhet och den är jättemysig. Igår var en bra dag, jag lunchade med pappa, fikade med Fia och åt middag med mamma, Max och Madde. Nu sitter jag och ser över min ekonomi nästa månad, kommer tjäna typ 1600 och har hyra på 3000... hmm... går typ inte ihop alls! Ska ju flytta också...

Jag ska åka till Turkiet om några timmar nu, ska packa om lite innan. Sen har jag dötid för första gången på flera månader. Ska bara sitta på balkongen och vila mig!



Vårat hotell Papaya :)

Hem ljuva hem

Nu är jag trött... Har varit en hård helg med jobb och parkhäng och utgångar. Men det har varit väldigt roligt. I fredags efter jobbet cyklade jag ner till parken och sen blev det KB med Sara och igår var det förfest hos Mikael och Viktor och sen KB igen...

Idag har jag tvättat och packat för imorgonbitti kl 05.11 (billigt tåg) åker jag hem till Uppsala. Känns jättekul att komma tillbaka, saknar alla där så himla mycket och staden också!

VK-rapporten är klar men inte tillräckligt lång eller bra så den kan eventuellt leda till IG... men då får jag komplettera, inte så jobbigt hoppas jag... Ska göra det bästa av skiten nu och skicka in den!

PUSS


Sara, jag och lite av Johan i Folkets park ♥

Min fina klass

... och all mat som vi åt på skolavslutningsknytiset igår :) Supermysigt med strålande sol och på kvällen fortsatte vi i folketspark och sen debaser. Va hemma 12 dock för jag jobbade idag, så duktigt :) Nu sitter jag och Sara och ordbajsar ihop våra VK-rapporter. Det går sådär just nu. Jag hittar på andra saker att göra hela tiden.

Imorgon och på lördag blir det jobb igen och sen måste jag packa och tvätta hela söndagen för på måndagmorgon tidigt som fan åker jag hem till Uppsala!!! Stannar där en hel dag innan jag och Stina drar till Turkiet och steker våra kroppar... :)

Nu ska jag fan bli färdig med rapporten! PUSS

RSS 2.0