Fotbollsmatch!

Hej!

Helgen var väldigt lyckad med lugn tacokväll hos mig i fredags, slog rekord i antal personer som åt här samtidigt (8 st). Och liten men mycket kraftfull förfest hos Jos och Björn i lördags. Kvällen fortsatte till Inkonst och avslutades på KB.

Om en timme gör jag come-back i fotbollsskorna. Ska spela första korpmatchen med ett lag jag aldrig ens träffat. MF FK tror jag vi heter och färgerna är svart. Så nu är jag klädd för SPORT (känns ovant) och ska cykla iväg till Mellanheden. Är nervös som fan, har knappt rört en boll på tre år! Och vet inte heller om jag hittar! Men det ska nog gå bra! Är ute i extremt god tid så jag kan åka vilse ett par gånger. Hoppas jag får spela forward och hoppas jag får nummer 11 på tröjan :)

Puss!


NEEEEEEEEJJ!

Är så fruktansvärt arg och besviken på valresultatet... Skulle varit med och demonstrerat idag på möllan om jag inte hade jobbat. Som tur är ligger mitt jobb på rätt plats, på möllevångstorget, där dagens demonstration mot SD både startade och avslutades. Extremt många människor hade tagit sig dit trots hällregn och jag medverkade inombords :)

I helgen hade Sara sin 20-årsfest som blev den bästa festen på länge :D Massor av Sangría och dans och kvällen slutade på KB.

Nu ska jag läsa en text om Jo Spence till GD3... God natt!

http://www.sydsvenskan.se/val2010/article1244120/Tusentals-vantas-demonstrera-mot-SD.html



Alice i underlandet

Skoluppgift i grafisk design III: bokomslag till Alice i underlandet. Min målgrupp är barn. Nästa uppgift är inlagan, ska bli kul :)


Förstagångsröstaren

Idag på väg hem från skolan röstade jag för första gången. Lite nervöst trots att jag hade med mig jos som stöd. Men tillslut var alla kuvert korrekt igenslickade (fattade inte att det fanns en sån penna så man slipper slicka) och det känns mycket bra. Tog samma parti i alla tre val.

I skolan är vi indelade i grupper för ett jättelångt och stort projekt i grafisk design III, vi ska formge artistbooks. Vi är inte helt på det klara ännu vad en artistbook är men det kommer nog snart.

Min iPhone har ääääntligen kommit också och jag har inte haft sönder den ännu. Jag älskar den. Den är så perfekt! :)

I helgen blir det 20 årsfest för Sara som kommer bli awesome!

Har bokat in resa till götet och hälsa på stina tillsammans med mallan och i novenber kommer alexandra ner för att  se håkan med mig i lund. Skönt att ha massa kul saker att se fram emot när det börjar bli kallt, stormigt och regnigt.

Och juste jag kanske kommer spela min första korpfotbollsmatch den 27 september :D

 

 


Magaluf vs. Malmö


Lägenheten

Har haft fullt upp med skola och jobba sen jag kom tillbaka till Skåne. Har fått min iPhone så äntligen kan jag ta kort igen :) Här är en bild från myshörnet med bäddfåtölj :)



RSS 2.0