Utgång ikväll

Nu ska jag hem till Sanna och käka och sen blir det förfest med utgång... Trevligt trevligt:) Puss

En bild helt klar!


Pete Doherty

Nästa lördag ska jag gå på Peter Doherty med Sara i min klass :) Bestämde det nyss, kommer bli skitkul!!


Köpenhamn











Igår var jag och Malin i Köpenhamn och festade till det. Det blev en mycket lyckad kväll som slutade på Cheap Mondays invigningsfest. Köpenhamn var underbart, tur att Malin flyttar dit så jag kan komma och festa med henne :) Blev inte så mycket sömn tyvärr eftersom vi tog 07.23-tåget hem. Men kämpe som jag är tog jag mig till skolan klockan 10.00... sen har vi sovit lite här hemma och bara segat. Nu kollar vi på Idol... det blir lugnt ikväll!

puss och godnatt

Teckningsuppgiften

Teckningsuppgiften rullar på framåt, idag hade vi mellanredovisning och opponerade på varandras teckningar. Vi har också planerat vår utsällning som kommer vara på fiskelinor över en glasgång som går mellan de två byggnaderna på skolan, tror det kommer bli skitbra. Vi hade tydligen massa pengar över i kursen så nu ska vi köpa utställningsmaterial och finare papper till fanzinet för resten av pengarna...:)

Nu ska jag rita klart mina bilder och sätta in mina textremsor, lägger upp bilder när jag är klar!




Uppsala

I helgen var jag hemma i Uppsala igen och hade det supermysigt. Åt massa god mat och typ en hel morotskaka och myste med familjen och myste med tjejerna. Mormor hade med sig en hel bananlåda med julpynt som hon köpt på auktion som vi barn fick ta vad vi ville av. Jag tog en hel påse full så nu är det ordentligt julpyntat här.

Jag har äntligen fått upp gardiner också, fick en gardinstång av mamma som jag var tvugnen att släpa på hela vägen till Malmö. Jag hade en skitball, multifärgad ryggsäck med saker till Malin också, kände mig precis som en scout med gardinstången som vandringsstav...

Igår sa jag hejdå till mamma också som åker till AUSTRALIEN på söndag i fem veckor. Det var lite sorgligt men vi ses snart igen...

Bye bye (som man skulle sagt Down Under)







Hej hej

I fredags var det regnigt här nere och det blev myskväll hos Josefine med chips, choklad och godis! Gott:) Och mysigt! Och lördagen bjöd på äventyr med Malin och Pripps Blå. Och så har jag pluggat massor också. Har kommit en bra bit på min slutuppgift i teckningen. Idag köpte jag markers så jag kan färglägga... fyra stycken tuschpennor för 200 kr!

 

- Love lift us up where we belong, where eagles fly on a mountain high!

- Love makes us act like we are fools, throw our lives away for one happy day!


Utsikt i Uppsala

Har lärt mig att ta in teckningar och göra om dom till vektorgrafik typ :) Då kan man färglägga hur man vill :)

 

Nu ska jag åka iväg och träna... Puss

 

 

 


Kläder är överskattat...

Idag hade vi portfoliogenomgång och ännu mer kroki. Jag behöver inte kompletera nått i min portfolio men tyvärr blev jag underkänd på teckningsdelen på tentan (den svåra delen enligt mig) och ska göra en ny teckning hemma... Tydligen är det nått med tvåpunktsperpektiv som jag inte fattar. Men analysdelen gick det bra på :) Så IG kan jag väl  inte kalla det riktigt... Juste hon gillade jättemycket en bild som jag gjorde på utsikten av mitt fönster, hon sa att det märktes att det är med den stilen jag ritat tidigare :) fast jag har ju inte alls ritat tidigare...

 

Här kommer lite kroki från förra gången och den här gången. Det var mycket roligare den här gången för vi fick rita med kvistar och målarfärg :) Tycker det blev mycket finare idag (tjejen)... enjoy ;)

 

 


Ny design

Idag har jag gjort om min blogg :) hoppas det går att se!

Teckning

Vi har börjat med produktdesign och nu ska vi ge förslag på förbättring på Form/Design centers café. Lite flummigt men roligt projekt. Idag var vi där och kollade och ställde frågor. Där ska vi också ställa ut våra examensarbeten som vi ska göra i trean.

Igår hade vi teckningsstuga här hemma och lyckades rita lite krokiteckningar. Man behöver inte vara naken när man gör det så vi hade tajta kläder bara. Men när man skulle rita 15 minutersteckningar tog vi lite bilder från internet. Något blev fel på tjejen för hennes ben va inte sååååå långa även om dom var väldigt långa.

 

Nu när vi lärt oss att rita miljöer i perspektiv och människor i rätt proportioner (nästan) ska vi göra vår slutuppgift. Vi ska göra 2-3 bildrutor från samma miljö, typ en serie. Jag ska göra några rutor ur elefantscenen i Moulin Rouge. Här är min skiss till min sista ruta, texten till kommer vara typ: "All you need is love..."

 




Snart kommer Malin hem från stan och då ska jag vaccinera mig och hon ska följa med och fråga hur hon ska göra eftersom hon inte är folkbokförd här. Det är här på gården, typ på rättspsyk, som jag ska vaccineras... skumt!

Nu ska jag ta tag i päronskrutten som jag tappade bakom sängen igårkväll och inte orkade plocka upp.

PUSS

Sköna skor

Tanten vi skulle måla av va ingen tant de va en gubbe som hette Bengt. Det kändes lite konstigt hela grejen, men man vande sig. Tror inte det är kroki jag vill syssla med direkt men allafall kul att ha gjort det. Nästa vecka blir det en tjej vi ska måla av...

Igår blev det klassöl på Tröls, mycket trevligt. Vi fick gratis mat för vi fick vänta så länge, det var också väldigt trevligt. Gratis räktallrik :D  Kvällen fortsatte vidare till en 25-årsfest dit vi egentligen inte var bjudna men det var riktigt trevligt iallafall.

Idag vaknade jag till strålande sol och klarblå himmel, underbart. Nu lät det som att jag var ironisk men det är sant, det var riktigt fint väder idag. Jag tog bussen ner på stan och hämtade min cykel och promenerade hemåt. Påvägen shoppade jag lite. En tjocktröja, en tröja, vantar och ett par vinterskor :) Och så reklamerade jag mina nya tajts från Gina som det gick hål i på rumpan igår, riktig partyhöjare! Jag fick nya allafall.

Ikväll åt jag och Malin på en jättemysig och billig thairestaurang och nu ska vi börja kolla på säsong 4 i OC, vi är väldigt effektiva. Vi har sett tre säsonger på två månader! Bara en kvar nu...

So long! Puss







Jag har fått ordning på väggen. Har ju bara en vägg som kan sätta saker på,
alla andra är upptagna av kök, fönster eller dörrar!


Julmys i fönstret :)

Kroki idag

Idag ska det komma en naken människa och posera för våran klass. Jag är fortfarande inte bekväm med tanken men antagligen kommer det vara hur naturligt som helst... hoppas jag!

Tänkte sätta mig ganska långt bak idag...

Idag får jag veta om jag klarade tentan också tror jag :)

Nu ska jag äta frukost. Malin har redan åkt till Köpenhamn för sin första dag på nya jobbet :) Sen ska jag slänga mig ut i världens ruggigaste väder, det blåser och är 3 grader. Och när det blåser i Malmö så är det storm om man jämför med Uppsalas futtiga vindpustar!

Tjo hej!


Halloweenhelg

I lördags var det Halloween fast vi klädde inte ut oss. Men vi tog läskiga bilder med en ny sorts blixt som vi hittade på min kamera...

Det blev förfest hos Sanna och sen skulle det bli Inkonst men det var för dyrt tyckte jag och Malin och gick aldrig in. 120 kronor, rena rama rånet ju! Men det blev en mycket trevlig kväll iallafall.

Vi firade att Malin fått både jobb och lägenhet i Köpenhamn! Så vi ska flytta isär, visst blir det rymligare i sängen men det kommer faktiskt bli väldigt tomt. :( Tur att hon bara är en halvtimma bort iallafall :)

Idag har jag varit ledig så jag och Sara har hängt i västra hamnen och på stan och kollat på julpynt. Jag köpte en minijulgran. Längtar till julen :D Jag har redan börjat julpynta här, nu när jag bor hemifrån kan jag bestämma själv när jag julpyntar!

PUSS PUSS

 

 

 


RSS 2.0