Doktorandposter

Idag har det varit opposition i skolan, det gick jättebra! Så nu är hemtentan borta ur mitt huvud. Och även bokbussen är avslutad. Idag var jag och Sanna (som är de enda som återstår från den forna Bokbuss-gruppen) på Imperiet och visade våra idéer till Malmös nya bokbuss. Det var jätteroligt och givande, vi satt en timme och snackade med två som jobbar där och fick bli runtvisade på byrån. :)

Nu sitter jag och väntar på Sara så ska vi laga mat tillsammans. Kommer bli tråkigt att vi inte är grannar sen... :(



Nu är postern som jag, Bianca och Caroline har gjort tryckt och överlämnad och vår doktorand.

Siestafestivalen

Idag kom vi hem från Siesta, både tråkigt att det är slut och skönt att inte långsamt frysa ihjäl längre... Men jag har haft det skitbra trots köldnätter. På dagarna har vi faktiskt haft strålande sol (ibland) och jag har tillochmed bränt näsan. Sett en massa massa bra spelningar, bäst var Mew, Teddybears och Familjen. Många andra var grymma också!

Väl hemma var det bara att sätta igång med plugg. En vecka kvar i skolan och ändå fullt upp. Imorgon ska vi opponera på varandras hemtentor och sen blir det möte med reklambyrån Imperiet för att visa upp våra förslag till bokbussen. Ska bli väldigt kul att få komma dit och se hur det är.

Sen är det den jäkla sista rapporten vi ska skriva... vet inte hur jag ska hinna det, måste jobba också om jag inte vill leva på nudlar hela sommaren. Men om en vecka har jag lämnat in allt, packat väskan och väntar på att ta tåget till Uppsala för att åka till Turkiet med Stina! Har aldrig känt mig så välförtjänt av en semester, kommer bli underbart. Lääängtar!!

Nu ska jag somna som en prinsessa i min stora fluffiga säng som inte är 40 cm bred, hård och frostig...!

God natt

Camp Mustach (minus några medlemmar):

Hej då hemtenta hej Siesta

Nu är hemtentan inlämnad och jag håller på att packa inför siesta. Ska snart ut och fixa tält och alkohol och mat :)

Doktorandpostern är lämnad till tryck och vi har fått framskjuten deadline på VK-rappoten för att överleva.

Helgen har varit helt galen på jobbet eftersom Lund var sprängfyllt av karnelvalsfolk... har aldrig varit med om en sån ständig kö ut på gatan som det var i lördags... Va lite på karnevalen också men det var så lång kö till öltälten så vi gav upp och gick till ett annat ställe istället utanför karnevalsområdet.


Skriver hemtenta

Nu har jag suttit i ett dygn och bara skrivit tenta. Vi ska skriva om "10 nedslag i designhistorien". Blev klar med fem igår så idag hoppas jag bli klar med resten. Ska skriva om Gaudí nu tror jag... :)

Vår doktorand verkar vara väldigt nöjd med sin poster som jag, Caroline och Bianca har gjort. Hon doktorerar i ämnet: "Att växa upp med en utvecklingsstörd mamma" och vi gör hennes doktorandposter som ska bli 120 x 80 cm! Imorgon ska vi jobba klart med den, tror vi blir färdiga då. Sen är det bara en rapport i visuell kommunikation kvar som ska skrivas, den är bara fem sidor så det går nog fort. Och så är det bokbussen också som jag måste ta tag i nu.

Börjar äntligen se ett slut på all stress nu. Om 9 dagar åker vi till Siesta och om tre veckor åker jag och Stina och förhoppningsvis Malin till TURKIET :D Då ska jag äntligen se solen, det verkar som den inte finns här nere...


Lägenhetsköp!

Nu har jag skrivit på alla papper och köpt den första lägnheten jag var och kollade på och jag älskar den. Det känns hur bra som helst. Ett plus var också att jag var den enda som budade så det blev utgångspriset på 420 000 kr. Den 2 juli flyttar jag in :D:D:D

Nu har mamma som vart här två nätter åkt hem igen. Vi har haft det jättemysigt, kollat på lägenheten, fikat på mitt jobb, käkat och ölat på möllan och spelat en massa gitarr. Nu väntar en intensiv hemtentavecka. Jag har som vanligt skjutit upp allt så länge det går och nu har det gått så långt att et inte går att skjuta på det längre! Designhistoria ska jag skriva om så det blir nog rätt intressant.

Nu är det dåligt väder i Malmö. Fast det passar rätt bra nu när vi ska skriva tenta. Hoppas det bra vädret spar sig till den 26 maj när vi drar till Siesta och ska sova i tält........ :D



Portfolion examinerad

Äntligen är jag klar med portfolion. En sak avklarad :) Det gick jättebra. Slog rekord i att vara länge i skolan, satt i ateljén i 27 timmar utan att sova. Som tur är va ja inte den enda som var så knäpp så det blev mysig natt :)

Har budat på en lägenhet också mitt i allt som antagligen är min, på fredag blir allt klart! Och bokat en resa till Turkiet med Stina och förhoppningsvis Malin :) 8 juni åker vi!!!!!!!!

Nu ska jag duscha och göra gazpacho till Filippas tapas-knytis ikväll! PUSS

Mina nya lägenhet om ingen annan ger sig in i min enmans-budgivning :)




Portfolio portfolioooooo

Just nu håller vi på med våra portfolios, allafall alla vi som skjutit på det till sista sekund. Har examination på onsdag, har sista tiden av alla :) Samtidigt har vi ungefär 100 andra projekt som ska vara klara nu i maj... en hemtenta om designhistoria på ca 10 sidor och en rapport i Visuell Kommunikation med undersökningar och sånt... 3 posters kopplade till rapporten och så doktorandpostern (vår ska flyga till New York när det är tryckt sen!) har säkert glömt nått... nu känns det så underbart skönt att jag har så bra framförhållning att jag har ALLT kvar att göra när det är tre veckor kvar i skolan. Dessutom måste jag bli klar innan 27 maj för då åker vi till Siesta :) 

Fast egentligen är jag inte så stressad ändå, kommer sitta hela dagarna och nätterna nu fram tills slutet, ska inte jobba nått denna vecka. Juste jag jobbar på Coffee Point nu, i Lund och på Möllan :)


Min tillämpning av mitt egna typsnitt "Kärlekshandtag". Nu ska jag till skolan på möte med min doktorandpostergrupp och sen en låååååång eftermiddag/kväll i ateljén! PUSS



Valborg i Lund

På Valborg passade jag på att testa Lund eftersom det ligger så nära. Dagen började tidigt med frukost och rosé hos Josefine. Sen bar det av till Lund och stadsparken där det var en hel del människor. Väldigt rolig dag :) Vid 21-tiden drog jag tillbaka till Malmö, käkade sushi med Lisa och gick till pildamsparken där några andra i klassen satt och kollade på brasan. Kl 23 deckade jag i min säng medan andra drog ut. Mycket bra för dagen efter skulle jag tillbaka till Lund och jobba :)

Har äntligen shoppat en massa förresten, fick min första lön från Coffee Point förra veckan. Har massa nya kläder nu och desutom pengar kvar!

Idag ska jag jobba på möllan. Imorgon är det grillfest hos Gabbi, hoppas på sol!

Kram Ida

 


RSS 2.0